Trénink můžeš smazat ze dvou míst.
Pokud už máš trénink otevřený, klepni na „...“ vpravo nahoře a vyber Smazat. Smaže se hned, bez potvrzení.
Nebo z Feedu:
- Klepni na „...“
- Vyber Smazat. Na Androidu budeš požádán(a) o potvrzení; na iOS se trénink odstraní okamžitě. Smazání je trvalé a odstraní i osobní rekordy, které jsi v tom tréninku vytvořil(a).