Trening możesz usunąć z dwóch miejsc.
Jeśli masz już otwarty trening, dotknij "..." w prawym górnym rogu i wybierz Usuń. Trening zostanie usunięty od razu, bez potwierdzenia.
Albo z Feedu:
- Dotknij "..."
- Wybierz Usuń. Na Androidzie zostaniesz poproszony(-a) o potwierdzenie, a na iOS trening zostanie usunięty od razu. Usunięcie jest trwałe i usuwa też rekordy osobiste ustanowione w tym treningu.